Destination Management

Wij kunnen suggesties doen voor het selecteren van innovatieve locaties, sociale en/of partner-programma’s en pre- en post conference meetings. Andere diensten kunnen omvatten: catering, themadiners, entertainment, staffing services zoals gastvrouwen/gidsen en hotel- en transportondersteuning. Wij evalueren uw wensen en zullen vervolgens een aanbod op maat ontwikkelen waarin de sfeer van uw vereniging of bedrijf gehandhaafd blijft en de budgettaire beperkingen van uw evenement respecteren.

De creatieve inbreng van Interactie kan van onschatbare waarde zijn in het bereiken van uw doelen. Wij zullen u ontlasten van logistieke obstakels in het proces. Interactie biedt op maat gemaakte oplossingen voor uw behoeften maar probeert ook om low-cost programmaopties te selecteren.

Wij hebben meer dan 18 jaar ervaring in het organiseren van bijeenkomsten. Wij leveren diensten voor kleine groepen (10 personen) en grote bijeenkomsten tot 3.500 personen. Interactie is een preferred supplier voor (medische) verenigingen, voor (medische) bedrijven, universiteiten en ziekenhuizen. Een team van congresmanagers zal aan u worden toegewezen, om uw bijeenkomst te organiseren. Tijdens dit proces bieden wij ondersteuning bij selectie van locaties en (financiële) haalbaarheid, het maken van een voorlopige begroting, maken van een short-list van leveranciers, het zoeken van potentiële sponsors en het maken van een organisatorisch tijdschema.

We realiseren ons dat commissieleden vaak in hun vrije tijd een wetenschappelijk programma maken en dat deze betrokkenen speciale aandacht nodig hebben. We begrijpen het drukke schema van professionals in de gezondheidszorg, maar houden hen aan de doelstellingen en termijnen in een vriendelijke en respectvolle manier. Uw persoonlijke conference manager zal controleren en communiceren in overeenstemming met iedereen die betrokken is. Wij zijn ons ervan bewust dat een goede ondersteuning van het programma of wetenschappelijk comité essentieel is en van groot belang is voor een succesvolle bijeenkomst.

Mijn Interactie

Contact

Interactie Groep
Horapark 9, 6717 LZ Ede
T. 0318 - 693 501
Routebeschrijving

E-mail
info@interactiegroep.nl
Algemeen contactformulier
Personeel

Social Media